Energiahoidot

UNIVERSAL REIKI

Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa. Reikillä siirryt parempaan tasapainoon ja korkeampaan värähtelyyn kaikilla elämäsi tasoilla. Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja ja nopeuttaa paranemista. Reiki lisää kehon elinvoimaa. Reiki nostaa värähtelyämme, puhdistaa energioitamme ja sen avulla pääsemme parempaan yhteyteen oman korkeamman itsemme ja sielumme kanssa.

Vuonna 2013 kävin ensimmäiset Reiki I ja II-kurssit alkuperäisen Mikao Usuin menetelmän mukaan. Vuonna 2018 olen päivittänyt tämän energiahoitomuodon uusiin energioihin. Universal reiki yhdistyy suoraan yhteen maailmankaikkeuden voimakkaimmista energioista, universaaliin reikin energiaan. Universal reiki tulee käyttöömme oman korkeamman itsemme kautta. Tällöin energia on juuri siinä laajuudessa ja voimassa, joka on itselle juuri oikea. Planeettaamme värähtelytaajuus on noussut, samoin meidän ihmisten, joten voimme ottaa vastaan ja käyttää yhä voimakkaampia energioita. Hoitaja toimii tämän energian kanavana eikä siis luovuta tai siirrä omaa energiaansa. Reikienergia menee juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Reikihoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille. Lähihoito tehdään hoitopöydällä.

Huomioithan, että nämä hoidot eivät milloinkaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja!

Reikihoito 30min / 35€, 45min / 45€, 60min / 50€ (sis. alv 24%)

Kaukohoito 30min / 35€ (sis. alv 24%)

INTUITIIVINEN, ENERGEETTINEN HIERONTA

Yhdistän tässä hoidossa erilaisia osaamiani hierontaotteita/-tekniikoita (mm. vyöhyketerapiaa) ja käsittelen keholla ja kasvoilla olevia energiapisteitä. Intuition mukaan käytän myös reiki-, enkeli- tai kvanttienergiaa, kristalleja ja äänimaljoja. Hoito on kokonaisvaltaista, mieltä ja kehoa lempeästi tasapainottavaa ja rentouttavaa.

Hieronta tehdään hoitopöydällä ja saat pitää vaatteet päälläsi.

Hieronta 30 min / 35€, 45min / 45€, 60min / 50€

KRISTALLIHOITO

Olen valmistunut kristallihoitajaksi Valon Polun koulutuksesta ja teen 12 chakran kristallihoitoja. Kristallihoito puhdistaa ja rentouttaa. Hoito vapauttaa tukkiutunutta energiaa energioita kohottaen, tukee henkistä kasvua ja edistää terveyttä. Kristallihoito auttaa esim. energeettisiin epätasapainoihin ja kehon epätasapainoihin. Hoito maadoittaa ja tasapainottaa chakroja.

Hoito tehdään mukavasti hoitopöydällä rentoutuen, vaatteet päällä. Hoitoon voi halutessa yhdistää myös reikihoidon. Hoito sisältää alku- ja loppukeskustelun.


Huomioithan, että hoito ei koskaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja!

Kristallihoidon hinta on 50 €/n. 60 min. Hinta sis. alv 24%.

ENKELIENERGIAHOITO

Hoito tehdään hoitopöydällä. Kesto on ½ h-1 h. Enkelienergialla hoitaminen on intuitiivista ja se tuntuu aina hyvin ihanalta. Itse toimin enkelihoidossa kanavana enkelienergialle. Hoidot ovat hyvinvointisi tukena ja apuna.

Huomioithan, että nämä hoidot eivät milloinkaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja!

Puolen tunnin hoito 35 € (sis. alv 24%) ja tunnin hoito 50 € (sis. alv 24%).