Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Energiahoidot

Universal reiki

Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa. Reikillä siirryt
parempaan tasapainoon ja korkeampaan värähtelyyn kaikilla elämäsi
tasoilla. Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon
puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja ja
nopeuttaa paranemista. Reiki lisää kehon elinvoimaa. Reiki nostaa
värähtelyämme, puhdistaa energioitamme ja sen avulla pääsemme parempaan
yhteyteen oman korkeamman itsemme ja sielumme kanssa.


Vuonna 2013 kävin ensimmäiset Reiki I ja II-kurssit alkuperäisen Mikao Usuin menetelmän mukaan. Vuonna 2018 olen päivittänyt tämän energiahoitomuodon uusiin energioihin. Universal reiki yhdistyy suoraan yhteen maailmankaikkeuden voimakkaimmista energioista, universaaliin reikin energiaan. Universal reiki tulee käyttöömme oman korkeamman itsemme kautta. Tällöin energia on juuri siinä laajuudessa ja voimassa, joka on itselle juuri oikea. Planeettaamme värähtelytaajuus on noussut, samoin meidän ihmisten, joten voimme ottaa vastaan ja käyttää yhä voimakkaampia energioita.


Hoitaja toimii tämän energian kanavana eikä siis luovuta tai siirrä omaa energiaansa. Reikienergia menee juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Reikihoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille. Huomioithan, että nämä hoidot eivät milloinkaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja!

Lähihoito tehdään hoitopöydällä. Hoidon kesto on ½-1 h. Hinta puolen tunnin
hoidolle on 35 €, 45 min hinta on 45 € ja tunnin hoito 50 €. Kaukohoito on 30 min ja hinta 35 €. Hinnat sisältävät alv 24%.

Intuitiivinen, energeettinen hieronta

Intuitiivinen energeettinen hieronta. Yhdistän tässä hoidossa erilaisia osaamiani hierontaotteita/-tekniikoita (mm. vyöhyketerapiaa) ja käsittelen keholla ja kasvoilla olevia energiapisteitä. Intuition mukaan käytän myös reiki-, enkeli- tai kvanttienergiaa, kristalleja ja äänimaljoja. Hoito on kokonaisvaltaista, mieltä ja kehoa lempeästi tasapainottavaa ja rentouttavaa. Hieronta tehdään hoitopöydällä ja saat pitää vaatteet päälläsi.Hoidon hinta 30 min/35 €, 45 min/45 € ja 60 min/50 €.

Enkelienergiahoito

Hoito tehdään hoitopöydällä. Kesto on ½ h-1 h. Enkelienergialla hoitaminen on intuitiivista ja se tuntuu aina hyvin ihanalta. Itse toimin enkelihoidossa kanavana enkelienergialle. Huomioithan, että nämä hoidot eivät milloinkaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja! Hoidot ovat hyvinvointisi tukena ja apuna.

Puolen tunnin hoito 35 € (sis. alv 24%) ja tunnin hoito 50 € (sis. alv 24%).

Kristallihoito

Olen valmistunut kristallihoitajaksi Valon Polun koulutuksesta ja teen 12 chakran kristallihoitoja. Kristallihoito puhdistaa ja rentouttaa. Hoito vapauttaa tukkiutunutta energiaa energioita kohottaen, tukee henkistä kasvua ja edistää terveyttä. Kristallihoito auttaa esim. energeettisiin epätasapainoihin ja kehon epätasapainoihin. Hoito maadoittaa ja tasapainottaa chakroja. Kristallihoito tehdään mukavasti hoitopöydällä rentoutuen, vaatteet päällä. Hoitoon voi halutessa yhdistää myös reikihoidon. Kristallihoito kestää alku- ja loppukeskusteluineen n. 60 min. Huomioithan, että hoito ei koskaan korvaa lääke- taikka lääkärihoitoja!

Kristallihoidon hinta on 50 €/n. 60 min. Hinta sis. alv 24%.