Ayurvedinen kuumakivihieronta (Shila Abhyanga)

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia
vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä sekä Havaijilla.

Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten
kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakivi- hieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen
lempeää lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä.
Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä, luonnon hiomilla basalttikivillä.

Kuumakivihieronnan edut: veri- ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

Hoidossa käytän luomuseesamöljyä. Tulethan paikalle meikittömänä tai olet valmis poistamaan meikit paikan päällä. Tämä tekee hieronnasta sinulle miellyttävämmän. Kokovartalohieronnan hinta on 95 €/90 min.

Ylävartalohieronta 45 min/60 €.

KI-hieronta

Koko kehon intialainen energisoiva hieronta on taivaallinen kokemus. Saat nauttia rauhoittavan musiikin ja hellästi keinuttavien ja sivelevien hierontaliikkeiden yhdistelmästä, joka vaivuttaa syvään rentoutuneeseen tilaan. Koko keho ja mieli rentoutuu ja hoidon jälkeen sinulla on energinen ja seestynyt olo.

Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan (rinnat peitettynä) ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hieronta tapahtuu hoitopöydällä mukavasti pyyhkeiden alla (ylläsi pidät alushousut). Hieronta tehdään käyttäen seesamöljyä. Seesamöljy on erittäin vitamiinipitoista sekä tehokas antioksidantti. Viimeisenä tehdään kasvo- ja päähieronta ilman öljyä.

KI-hieronnasta voit saada apua syvään rentoutumiseen, ihon ja lihaskudoksen kimmoisuuteen, sairaudesta paranemiseen, unettomuuteen ja päänsärkyihin, verenkierron paranemiseen, kuona-aineiden poistumiseen, niska- ja hartiajännityksiin, ruuansulatukseen ja ravinnon imeytymiseen, hermoston toimintaan, lihaskudoksen uudistumiseen ja rasvakudoksen hajoamiseen.

Hoito kestää 1,5 tuntia ja sopii lähes kaikille. Jos sinulla on jokin sairaus ja epäilet sen olevan este hoidolle, niin neuvottele asiasta lääkärisi kanssa. KI-hierontaa voi ottaa yksittäin tai useamman kerran sarjoina. HUOM! Intialaisen perinteen mukaan teen tätä hierontaa vain naisille.

Erinomainen lahjakorttihoito!

KI-hieronnan hinta 70 € (sis. alv 24%).

Ajara - kasvojen nuorennushoito

AJARA - luonnollinen nuorentava kasvohoito perustuu ayurveda-lääketieteeseen ja nykyaikaiseen länsimaiseen tietoon. Pehmeän, rentouttavan ja kevyen kasvohieronnan jälkeen voit kokea, miten tehokas hoito on. Näet tuloksen kasvoillasi ja tunnet hyvän olon koko kehossasi.

AJARA - menetelmä vaikuttaa ihon sidekudokseen ja lisää verenkiertoa, mikä lisää aineenvaihduntaa ja sitä kautta tekee ihon luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja eloisaksi. Hoito voi auttaa myös purentaongelmiin - yölliseen hampaiden narskutteluun. Kasvolihasten, niskan ja kaulan rentoutus helpottaa usein myös migreeniä ja jännityspäänsärkyä. Näin myös unenlaatu paranee.

Mitä voit hyötyä hoidosta:

Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen, lisääntynyt kasvolihasten kimmoisuus ja ilmeikkyys, poskien ja leuan kohotus, parantunut ihon sävy ja valoisuus, ihon pehmeneminen, silmien kirkkaus, jännityksen lieventyminen, poskiontelo- ja purentaongelmien helpottuminen, tinnituksen vähentyminen, päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen, turvotuksen vähentyminen, aineenvaihdunnan tehostuminen, lymfa- ja verenkierron parantuminen, tehostunut immuunijärjestelmä, lisääntynyt positiivisuus, rentoutuminen ja vireisyyden lisääntyminen

Hoito ei vaadi erityisiä voiteita, laitteita tai valmisteita, se tehdään pelkästään käsin ja on täysin kivutonta ja rentouttavaa. Hoidolla voidaan saavuttaa kasvoille nuorekkaampi ulkonäkö ja se lisää myös hyvänolon tunnetta. Hoito kestää noin 60-75 min. Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6-8 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3-4 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Tulethan paikalle meikittömänä taikka olet valmistautunut poistamaan meikit paikan päällä. Tämä tekee hoidosta sinulle miellyttävämmän. Paikan päällä mahdollisuus meikkien poistoon ja meikkaukseen hoidon jälkeen.

Hoidon hinta 55 €/60 min. Hinta sis alv 24%.

Ajara - FaceLift kohottava kasvo- ja päähieronta

Ajara - FaceLift kohottava kasvo- ja päähieronta on ayurvedinen hoito. Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva. Asiakas on pukeutuneena, rinnan ja hartioiden alue paljaana, pyyheliinalla suojattuna. Hoidossa käytetään korkealaatuista luomuöljyä, joka ravitsee ja pehmentää kasvojen arkaa ihoa. Tulethan paikalle meikittömänä taikka olet valmistautunut poistamaan meikit paikan päällä. Tämä tekee hoidosta sinulle miellyttävämmän. Paikan päällä mahdollisuus meikkien poistoon ja meikkaukseen hoidon jälkeen.

Hoidot joko 45 min/45€ tai 60 min/55 €. Hinnat sisältävät alv 24%.

Ajara - Intialainen käsi- ja jalkahieronta (ayurvedinen refleksologia)

Ajara - Intialainen käsi- ja jalkahieronta (ayurvedinen refleksologia) perustuu intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Hoidossa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hoidossa käytetään seesemöljyä, joka tasapainottaa kaikkia doshia. Se sisältää runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja, siinä on korkea mineraalisisältö. Seesamöljy on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja ravitsee ihoa erittäin hyvin.

Voit valita hoidoksi joko jalka- ja käsihieronnan 90 min/70 €, jalkahieronnan 60 min/55 € taikka käsihieronnan 30 min/ 35 €. Hinnat sisältävät alv 24%.

Ajara- Intialainen kokovartalohieronta 90 min

AJARA-Kokovartalohieronta (abhyanga)tehdään seesam- taikka kookosöljyllä. Kesto 90 min. Kokovartalohieronta on luonnollinen ja ihana tapa rentouttaa, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Ayurvedinen hieronta auttaa verenkiertoa ja stimuloi marma-energiapisteitä. Sen avulla solut ja elimet saavat enemmän happea, glukoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä.

Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja, ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Ayurvedinen hieronta lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia, se virittää kehoa ja mieltä; lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa verta ja lisää kuonanpoistoa.


Hoidossa hierotaan koko keho päästä varpaisiin, niin kasvot, pää, vatsanalue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue.

HUOM! Intialaisen perinteen mukaan teen tätä hierontaa vain naisille.

Hinta 70 €/90 min (sis. alv 24%).

Voit valita myös pelkän ylävartalohieronnan. Hinta on 55 €/60 min.

Intialainen päähieronta 30 min tai 45 min

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolen tunnin hoidon jälkeen seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Hoidossa pyritään herättämään kehon oma älykkyys, muisti siitä, miten sen tulee toimia terveyden ylläpitämiseksi (kuonanpoisto, autoimmunologiset vaivat, hormonaaliset epätasapainot)

Hoito suoritetaan vaatteet päällä (mieluiten puuvillainen t-paita) hoitopöydällä maaten. Hoidon voi tehdä myös istuen. Hoitoa voidaan ottaa tarpeen mukaan yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina.

Hoidon hinta 30 min/35 € tai 45 min/45 €.