Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

Mandala-kivimaalauskurssiLauantai  4.5.2019 - Lumikristalli, Markonkuja 1, 20300 Turku

LA 4.5.2019 klo 14.00-16.30

Mandala kivimaalaus -kurssilla maalaamme 1-2 kiveä akryylivärein. Voit ottaa oman kiven/kivet mukaan. Maalaukseen sopii parhaiten pyöreä ja sileä kivi. Kaikki maalaustarvikkeet löytyvät paikan päältä. Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja ilmoittaudut kurssille maksamalla kurssimaksun verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/Lumikristalli/section/kurssit/. Kurssimaksu palautetaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Tarot-korttikurssiSunnuntai  5.5.2019 - Lumikristalli, Markonkuja 1, 20300 Turku

SU 5.5.2019 klo 10.00-17.00

Tällä kurssilla opit tekemään erilaisia tarot-kortti luentoja ja opit eri tarot-korttien merkityksen. Harjoittelemme myös tarot-korttien käyttöä intuitiivisen tulkinnan välineenä. Käsittelemme kurssilla myös hieman tarot-korttien historiaa. Käymme läpi korttien puhdistamiseen, säilyttämiseen ja oman energian puhdistamiseen ja puhtaana pitämiseen liittyviä asioita.

Ota omat kortit mukaan, jos sinulla jo on sellaiset. Minulla on myös kurssilla myynnissä tarot-kortteja. Laita maininta ilmoittautumisen yhteydessä, että onko sinulla jo kortit kurssia varten.

Kurssiin kuuluu kirjallista materiaalia ja saat siitä myös todistuksen. Kurssin hinta on 88 € (sis. alv 24%) sisältäen kahvi-/teetarjoilun ja pientä naposteltavaa. Pidämme kurssin aikana myös lounastauon (lounas ei sisälly hintaan). Saat tarkemmat kurssiohjeet noin viikkoa ennen kurssia. Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja ilmoittaudut kurssille maksamalla kurssimaksun verkkokaupan kautta https://holvi.com/shop/Lumikristalli/section/kurssit/. Kurssimaksu palautetaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.