Tapahtumakalenteri

Jooga x Reiki by YoganniKeskiviikko  1.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

KE 1.12.21 klo 18.30-19.30

Tervetuloa mukaan Jooga x Reiki tunnille hyvinvointikeskus Lumikristalliin! Tunti koostuu 45min joogasta ja loppu 15min saat vastaanottaa reiki-energiaa loppurentoutuksen yhteydessä. Täydellinen kombo, eikö vain? 😉 Tunnilla tehdään vaihtuvia energiakeskuksia (chakroja) avaavia joogaliikkeitä sekä harjoitellaan erilaisia hengitysharjoituksia. Tunti sopii aivan kaikille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai reikistä. Teet liikkeet omalla tyylillä ja omalla tahdilla, omaa kroppaa ja mieltä kunnioittaen. Tunnin pitää turkulainen joogaopettaja Anni (aka. Yoganni), joka on myös käynyt Universal Reiki 1 & 2 kurssit Katjan opastuksella Lumikristallissa.

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen infoyoganni@gmail.com hyvissä ajoin, sillä tunnille mahtuu aina vain max. 10 hlö kerrallaan. Mukaan tarvitset joustavat, mukavat vaatteet, vesipullon, oman maton/alustan (voit myös lainata paikanpäältä) sekä tietenkin avoimen mielen.
Milloin: Joka keskiviikko syyskuusta joulukuuhun 2021
Missä: Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku
Hinta: 20€/krt. Korttimaksu tai tasaraha käteisellä paikanpäällä ennen tunnin alkua.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen osoitteeseen infoyoganni@gmail.com
Mikäli joudut perumaan varauksen, muistathan ilmoittaa siitä samaan osoitteeseen vähintään 2h ennen tunnin alkua.
Mitä on jooga?
Jooga tulee sanskritin kielestä tarkoittaen yhteyttä. Tarkemmin sillä tarkoitetaan fyysisen kehon ja mielen yhdistämistä, yhteyttä omaan itseen ja muihin. Joogaa on monia eri tyylejä, mutta usein tunnit koostuvat hengitysharjoituksesta, erilaisista fyysisistä liikkeistä (asanoista) sekä loppurentoutuksesta. Syvemmälle joogapolulla kulkiessa huomaa, että jooga on elämäntapa, joka heijastuu kaikkeen niin matolla kuin sen ulkopuolella.
Mitä on reiki?
Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa. Reikillä siirryt parempaan tasapainoon ja korkeampaan värähtelyyn kaikilla elämäsi tasoilla. Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja ja nopeuttaa paranemista. Reiki lisää kehon elinvoimaa. Reiki nostaa värähtelyämme, puhdistaa energioitamme ja sen avulla pääsemme parempaan yhteyteen oman korkeamman itsemme ja sielumme kanssa. (Lähde: https://www.lumikristalli.fi/energiahoidot)
Toivottavasti nähdään 🙂 ❤
Lasten taikakouluPerjantai  3.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

PE 3.12.2021 klo 18.15-20.15

Lumikristallin taikakoulu jatkuu. Tänään tutustumme yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin. Heidän kanssaan tehdään kivoja taikoja mm. kristalleja apuna käyttäen. Tämä taikakoulu sopii lapsille 7 v. ylöspäin.

Illan kesto on 2 h ja hinnaltaan 20 e. Maksun voi suorittaa käteisellä taikka kortilla.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen katja(at)lumikristalli.fi 1.1221. mennessä.. Sähköpostilla myös vahvistus, että lapsella on huoltajan/huoltajien lupa osallistua iltaan.
Sarin seasonal joogaLauantai  4.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

La 4.12.21. klo 12-13.15

Talvi on säilömisen aikaa ja aikaa ladata akkuja. Aikaa varastoida energiaa tulevaa kevättä varten.
Liikunnassa on hyvä keskittyä rangan liikkuvuuteen ja huoltamiseen. Rauhoittaa harjoituksen tempoa ja lisätä rentoutumista.

Pää alaspäin olevat jooga-asennot huoltavat ja uudistavat hermostoa.

Talvi on aikaa meditoida, välttää laihdutuskuureja – yksinkertaisesti vain parantaa elintapoja. Talvi on aikaa syödä lämmittäviä ruokia. Haudutetut pataruoat ja lämmittävät keitot ovat suositeltavia. Vihreä- inkivääri- ja jasmiini tee ovat hyviä lämpimiä juomia. Talvi – munuaisten ja virtsarakon toimintaa tasapainoitetaan talvella eteen- ja taaksetaivutuksilla. Rullaukset ja ojennukset hoitavat selkärankaa ja hermostoa.

Tutkiskele itseäsi!

Talvella luonto on hiljentynyt ja vetäytynyt talvehtimaan. Silloin on ihmisenkin aika kääntyä sisäänpäin mietiskelemään.    

 Joogan hinta on 20 €. Ilmoittautumiset etukäteen 2.12.21 mennessä.

Lasten jooga Lauantai  4.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

LA 4.12.21 klo 11.00-11.45

Lähde mukaan mielikuvitukselliseen joogaseikkailuun. Matkalla tapaamme mm. sammakon, perhosia, saatamme löytää jopa simpukan ja käydä keinumassa - vain mielikuvitus on rajana.

Tehdään helppoja jooga liikkeitä, leijonahengityksessä päästellään "höyryjä" ja rauhoitellaan kehoa tulevaa jooga matkaa varten - pidetään hauskaa, ravitaan joogalla sekä kehoa että mieltä. Sydämellisesti tervetuloa. Tunti on tarkoitettu noin 5-8 - vuotiaille ja mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Hinta 15 e

Ilmoittautumiset Katjalle sähköpostilla katja(at)lumikristalli.fi, lisätietokyselyt Sarille (Katjan kautta).  Sähköpostilla myös vahvistus, että lapsella on huoltajan/huoltajien lupa osallistua joogaan.Annikki ja Pertti Kilpelän ryhmämeediotilaisuusTorstai  9.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 9.12.2021 klo 18.00-20.00

Meedio työskentelee henkimaailman Valossa ja Rakkaudessa, tuoden viestejä sekä lohdutusta ja uskoa läheisensä menettäneille.

Meedio auttaa ihmistä eteenpäin elämässä niin arkielämän valinnoissa kuin henkisessä kasvussa.

Meedio auttaa ihmistä itse oivaltamaan ja ymmärtämään elämän lahjana, löytämään elämään onnellisuuden ja käyttämään voimavaraansa kehittymiseen henkisenä olentona.

Tässä tilaisuudessa Pertti piirtää henkimaailmasta viestin tuojan kuvan ja Annikki välittää sanoman. Illan hinta on 25 €/henkilö. Maksu etukäteen. Maksutiedot saat Annikilta ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset suoraan Annikki Kilpelälle puh. 040-5530851 taikka Annikin kotisivujen kautta: https://www.annikkikilpela.com/.

Jos olet kiinnostunut Annikin yksityisistunnosta, niin Annikki ottaa vastaan Lumikristallin tiloissa sopimuksen mukaan. Ota yhteys myös tässä tapauksessa suoraan Annikkiin.JoulumyyjäisetSunnuntai  12.12.2021 - Lumikristalli,Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

SU 12.12.21 klo 11-15

Joulumyyjäiset Lumikristallissa. Monenlaisia käsitöitä ja tuotteita lahjaksi taikka omaksi iloksi. Tapahtumassa myös reikihoitoa ja rentouttavaa niska-hartia hierontaa jouluostosten lomassa. Samalla vietämme myös Lumikristallin kivipuodissa pikkujouluja.

Tervetuloa!