Tapahtumakalenteri

Carmenin kivi-ilta: Energian suojaaminenKeskiviikko  2.2.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

KE 2.2.2022 klo 18.00-20.00

Tässä Carmenin pitämässä  kivi-illassa puhutaan energiasuojauksista kivien avulla ja käsitellään mm. mitä kiviä käyttää energian suojaamiseen ja miten niitä kannattaa käyttää. Voimme myös käydä läpi muita suojaustekniikoita käyttäen mm. väriterapiaa, enkeleitä ja muita auttajia kuten voimaeläimiä.

Opimme, miten nähdä ja ymmärtää yhteys värien, auttajien ja kivien välillä ja miten käyttää kaikkia työkaluja yhdessä korkeammaksi hyväksi. Tässä illassa kerrataan myös kivien käytön perusteita kuten niiden puhdistamisesta, ja harjoittelemme suojelusmeditaatiota.

Voit halutessasi tuoda omia kiviä ja kysyä neuvoa niiden käyttöön. Ota mukaan muistiinpanovälineet. Illan hinta on 20€, maksutapa käteinen. Ilmoittautuminen iltaan 31.1.22 mennessä.

Taikojen päiväLauantai  5.2.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

Taikojen päivä 5.2 Lumikristallin kivipuodissa

Tervetuloa kaikki lapset - niin sisäiset lapset kuin ihan oikeatkin - Taikojen päivään Lumikristallin kivipuotiin. Tarjolla on kolme työpajaa. Ehkäpä mielesi tekee mieli tehdä oma rannekoru ja virittää se tiettyyn tarkoitukseen? Vai tekeekö mielesi tutustua keittiön taikoihin ja valmistaa herkkuja? Tai haluaisitko loihtia oman eläinmaailman henkioppaasi itsekovettuvasta savesta? Ehkä haluat kokeilla useampaa työpajaa...
Alla on yksityiskohtaisempaa tietoa työpajoista. Tähän väliin vähän yhteisiä tietoja:
- Työpajoissa on vaihtelevat aukioloajat - tarkistathan alempaa yksityiskohdat.
- Varaathan mukaan käteistä; kaikilla työpajan vetäjillä ei välttämättä ole korttilla maksamisen mahdollisuutta. Jokainen työpaja maksaa erikseen ja sen hintaan sisältyy materiaalit.
- Ennakko-ilmoittautuminen on toivottavaa, että osataan varautua tarpeeksi moneen tulijaan/kaikkille halukkaille pystytään järjestämään aika koska osallistujamäärä per työpaja on rajoitettu. Onneaan voi toki aina kokeilla ja osallistumaan pääsee ilman varausta, mikäli työpajassa on tilaa ja tarvikkeet riittävät.
Varaukset tehdään yhdelle työpajoista eli EI kivipuodin sivuille.
Ilmoittautumiset: laita facebookissa yksityisviestiä Sionnach.
Sitten niihin työpajoihin :D
Valmista kivirannekoru Carmenin kanssa
Ihana Carmen pitää kivirannekoru-työpajaa. Tässä työpajassa pääset valmistamaan rannekorun, missä käytetään kiviä. Carmen opettaa myös miten tämä koru puhdistetaan sekä viritetään johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Työpajan kesto on 1h/15€.
Koruja valmistetaan kahdessa ryhmässä ja kumpaankin mahtuu kerrallaan 6 osallistujaa. Ryhmät ovat kello 13 tai kello 14.
Taikoja keittiössä Nicolen kanssa
Nicole's Kitchen järjestää työpajan keittiössä. Pääset valmistamaan Haltijoiden Virkistysjuomaa, Lohikäärmerullia sekä Oman Maun Kakkujälkkärin. Pääset värittämään pussukkaan myös Nazar-silmän suojaamaan kaikelta pahalta.
Halutessasi voit tehdä kaiken: tällöin kesto on 1h/20€
Vaihtoehtoisesti voit valmistaa yhden syötävän ja pussukan. Tällöin 30min/10€
Nicolen keittiöön mahtuu kerralla 6 osallistujaa. Ryhmät aloittavat 12.30 ja niitä on puolen tunnin välein ja viimeisin ryhmä aloittelee kello 15.
Haltijoiden virkistusjuoma  L, G
Lohikäärmerulla M, G, vegaaninen
Oman Maun Kakkujälkkäri L
* missään ei ole pähkinää tai kananmunaa
Valmista oma eläinmaailman henkioppaasi savesta.
Sionnach opastaa, miten valmistaa itsestään kovettuvasta savesta oma henkimaailman eläinoppaasi. Vain mielikuvitus on tässä rajana - eläimen kuin ei tarvitse näyttää juuri maanpälliseltä edustajaltaan ja voihan oppaasi olla myös jotain mystistä ja tuntematonta.
Itsestään kovettuva savi kestää kuivua sen paksuudesta riippuen 24-72h eli työsi valmistuu loppuun kotona itsekseen. Jos haluat maalata otuksesi, niin saat siitä ohjeet mukaan (maalit eivät sisälly työpajan hintaan). Halutessasi voit tuoda mukanasi itselle erityisen kiven tai muun esineen, minkä haluat liittää teokseesi.
Savi voi olla sotkevaa puuhaa eli varaudu vaattein, jotka eivät ole herkkiä ja kestävät normaalin pesun.
Savityöpaja aloittelee päiväänsä klo 12 ja viimeiset ehtivät mukaan klo 15 - niin että saadaan lopeteltua päivä ennen puodin sulkemista. Tämän työpajan hinta on 15€/työ ja aikaa menee sen verran kuin menee.
Universal Reiki 1-kurssiLauantai  26.2.2022 - Sunnuntai 27.2.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

LA 26.2.22 klo 16-19 ja SU 27.2.22 klo 10-17

Universal Reikin 1-kurssi Lumikristallissa Rätiälänkatu 5, 20810 Turku. Lauantaina 26.2.aloitamme klo 16.00 ja lopettelemme kurssin klo 19 mennessä. Sunnuntaina 27.2. aloitamme kurssin klo 10.00 ja lopettelemme viimeistään klo 17.00 mennessä.  Pidämme sunnuntaina päivällä noin tunnin mittaisen ruokatauon, jolloin ehtii syödä eväitä tai käydä jossakin lähistöllä syömässä. Tilassa on jääkaappi ja mikro. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta  vastaan tai jos vallitseva tilanne niin vaatii. Kurssin hinta on 125 e ja se laskutetaan etukäteen.  Jos olet aiemmin käynyt jonkin muun Reiki 1-kurssin ja haluat tulla kertaamaan, niin laita viestiä.

Ilmoittautumiset joko sähköpostilla: katja(at)lumikristalli.fi taikka puhelimitse 040-9384450.

Universal Reikistä voit lukea lisää täältä: https://www.lumikristalli.fi/energiahoidot