KVANTTIHOITO (NORDIC QUANTUM HEALING)

Kaikki on mahdollista, vain ihminen itse on esteenä sille.

Kvanttihoito eli kvanttifyysinen energiahoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Ymmärtääkseen mistä on kyse, hoito on koettava itse.

Kokemuksen laadusta riippumatta energia virtaa aina, ja energian virtaus kuljettaa muutosta mukanaan. Se vaikuttaa solutasolla ja toimii keho - mieli (=korkeamman kehotietoisuuden), oman viisauden mukaisesti. Hoitaja ei voi asettaa energialle ehtoja. Sen sijaan hoidettavan oma asennoituminen paranemista ja siihen liittyviä toiminta -tai muutostarpeita kohtaan on ratkaisevaa.

Puhdas tietoisuus johdattaa hoidettavan hyvin rauhalliseen ja rentouttavaan tilaan, joka aloittaa välittömästi parannusprosessin kehossa ja mielessä. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä uskomattoman nopeasti, mikä voi tarkoittaa suurten, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista aivan lähitulevaisuudessa.

Energia ei tunne aikaa eikä paikkaa, joten kvanttihoito toimii hyvin myös kaukohoitona. Hoito on hyvä ottaa vastaan joko makuuasennossa taikka istuen ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Silloin pystyt rauhoittumaan ja kuulostelemaan kehosi ja mielesi tuntemuksia.

Halutessasi voit ennen hoitoa lausua toiveesi toivomastasi asiasta, jo tapahtuneessa ja positiivisessa muodossa. Ajattele yhtä asiaa/tarkoitusta mielessäsi kuten esim. olen kivuton, olen terve, talouteni on hyvä, ihmissuhteeni ovat hyvät. Ajatuksen pitää olla lyhyt, tarkka, positiivinen ja preesensissä. Älä käytä sanoja haluan, tahdon, voin, pitää. Älä myöskään käytä sanaa ei. Esim. sen sijaan, että sanoisit "Minulla ei ole enää kipuja", sano "Olen kivuton". Päätettyäsi asian, johon haluat hoitoa, niin ajattele sitä tai lausu se ääneen heti hoidon alussa ja sen jälkeen päästä siitä irti. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse eikä pidä tehdä mitään.

On tärkeää, että käsittelet vain yhtä asiaa kerrallaan. Siis 1 asia / 1 hoitokerta. Anna parannuksen tulla luoksesi. Älä mieti lopputulosta, huomioi vain ajatuksesi ilman tunteita ja tuomitsemista, älä jää kiinni mihinkään ajatukseen. Voit myös jäädä saman tien nukkumaan, koska se on äärimmäisen vapauttavaa. Onkin hyvin todennäköistä, että rentoudut niin syvästi, että nukahdat. Parannus voi jatkua pari kolme päivääkin.

Eläimille tämä hoito toimii myös hyvin, sillä eläimet ovat jo luonnostaan 0-tilassa.

Olen valmistunut kvanttihoitajaksi Quantian (Porvoo) ihanan Carola Roseltin opissa.

Kvanttihoito 30min / 35€, 60min / 50€

Kvanttihoito kaukohoitona 20min / 25€, 30min / 35€ .

Nyt voit myös yhdistää vyöhyketerapia- ja kvanttihoidon. Hoitopaketti sisältää vyöhyketerapiaa 60 min ja kvanttihoitoa 30 min. Hinta on yhteensä 65 €.

Hinnat sisältävät alv 24%. Kaukohoito maksetaan etukäteen.