Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lemmikkikanavointi

Lemmikkikanavointi on lemmikin mielikuvien, tuntemusten ja tunteiden tulkitsemista ihmisten kielelle. Myös menneestä elämästä on mahdollista saada tietoa. Kanavoinnin voi myös tehdä edesmenneestä lemmikistä.

Lemmikkikanavoinnissa vastaanotan lemmikiltä mielikuvia, fyysisiä tuntemuksia, tunteita ja jopa ajatuksia. Kaiken lähtökohtana on lemmikiltä ja omistajalta saatu lupa kanavointiin. Suurin osa lemmikeistämme haluaa viestiä meille ihmisille, mutta joskus halua kommunikoimiseen ei ole. Jos näin kävisi niin palautan maksun taikka omistajan pyynnöstä voin kokeilla kanavointia myöhemmin uudelleen.

Kanavoinnista voi olla apua esimerkiksi silloin kun selvitellään lemmikin ongelmallisen käyttäytymisen taustalla olevia syitä. Syynä saattaa olla vaikkapa eläimen kokema kipu tai pelkotila. Perheessä vallitsevat ongelmat voivat tulla myös ilmi, sillä eläimet ovat hyvin herkkiä. Joskus on myös mukava kommunikoida lemmikin kanssa aivan arkipäiväisistä asioista. Kysyä mielipidettä asioista, joista lemmikki pitää tai ei pidä, mitkä ovat lempiruokia/ -leluja ja kaipaako lemmikki jotain erityistä. Lemmikeillämme on myös omat tehtävänsä täällä meidän ihmisten/perheen luona asuessaan. Tämä tulee myös usein esiin kanavoinneissa.

Kanavointia varten tarvitsen kuvan lemmikistä, nimen sekä iän ja jos kyse on edesmenneestä lemmikistä niin tästä maininta. Kuvan olisi hyvä olla sellainen, jossa ei ole muita lemmikkejä taikka ihmisiä. Kuvasta tulisi näkyä ainakin lemmikin kasvot, mielellään koko keho. Voit myös esittää kysymyksiä ja toivoa, että niihin saadaan vastaus. Jos haluat esittää kysymyksiä niin voit mainita ne tilauksessasi. Lemmikille voidaan antaa myös ns. "vapaat tassut" viestiä haluamistaan asioista.

Välitän viestit vain omistajalle. Kaikki viestit ovat luottamuksellisia. Toimitusaika vaihtelee, sillä kanavointia tehdessä lemmikin on oltava halukas kommunikoimaan. Aina ei ole hyvä päivä jutustelulle ja sitä tulee kunnioittaa. Yleensä kanavoinnin kuitenkin saa viikon sisällä tilauksesta.

Lemmikkikanavoinnin hinta on 20 €/lemmikki. Hinta sis. alv 24%. Voit myös tilata samalla energiahoidon lemmikillesi tulkinnan yhteydessä yhteishintaan 30 € (sis. alv 24%)/lemmikki. Maksu etukäteen. Tilaus verkkokaupan kautta.