Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Perinteinen jäsenkorjaus (opiskelijana)

Perinteinen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva tehokas hoitomenetelmä, mobilisaatiohoito, joka kattaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien koko alueen.

Perinteinen jäsenkorjaus on pehmeää ja kokonaisvaltaista hoitoa. Se on nivelten, lihasten ja sidekudosten hellävaraista avaamista, jossa ei aiheuteta kipua.

Perinteisellä jäsenkorjauksella on saatu erittäin hyviä hoitotuloksia alaraajojen kiputiloihin, alaselän kiputiloihin, skolioosin hoitoon, yläselän kiputiloihin, hartia- ja niskakipuihin, huimaukseen, päänsäryn ja migreenin hoitoon, tinnitukseen, yläraajojen kiputiloihin (tenniskyynärpää kipuolkapää/jäätynyt olkapää), päänalueen vaivoihin (jännityspäänsärky, purentahäiriöt, kasvosäryt, näköhäiriöt).

Peruskurssi I, II ja III on nyt suoritettu. Tervetuloa harjoitteluhoitoihini, joissa teen jäsenkorjausta jalkoihin, selkään, yläraajoihin, niska-hartia-alueelle, kaularankaan ja pään alueelle Hoidon hinta on 40 € ja aikaa kannattaa varata pari tuntia. Huomioithan, että hoitojen välillä tulee olla vähintään kaksi viikkoa.