MOBILISOIVA JÄSENKORJAUS

Mobilisoiva jäsenkorjaus on hellävaraista lihasten käsittelyä ja nivelten mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii melkein kaikille. Mobilisoiva jäsenkorjaus on vanhaan suomalaiseen kansanparannusperinteeseen pohjautuva hellävarainen, kivuton, mutta hyvin tehokas mobilisaatiohoito. Hoitoon ei sisälly minkäänlaista niksautusta taikka manipulaatiota!

Kokonaisvaltainen hoito kestää 90 min-105 min. Jokaisella hoitokerralla koko keho hoidetaan jaloista päähän asti. Ainoastaan kiireellisissä ja akuuteissa tapauksissa hoito voi olla lyhyempi. Hoito etenee pehmeästi ja rauhallisesti ihon pinnalta alkaen vähitellen kohti lihasten syvimpiä osia. Näin mukaan saadaan vaikutus myös hermostoon sekä lihaskalvoihin eli fascioihin. Taidolla käsitellen vapautetaan niin lihasten jännitys kuin niveljäykkyydet ja nikamalukotkin. Mobilisoivalle jäsenkorjaukselle ominaista on selän käsittely istuma-asennossa, jolloin hoidettava itse taivuttaa selkää eteen, taakse ja sivusuuntiin. Näin saadaan avattua jännityksiä ja lukkoja hellävaraisesti syvältä asti.

Mobilisoivan jäsenkorjauksen vahvuus ja turvallisuus on mobilisaatiossa, jolloin kehon jännitykset ja lukot avataan hoidettavan omien liikkeiden avustuksella. Näin jännitykset vapautuvat pehmeästi ja kivuttomasti. Erilaiset jännitykset, kivut ja vaivat kehossa aiheuttavat aikojen kuluessa kehon epätasapainon sekä puolieroja. Jalkojen pituuserokin johtuu useimmiten kireyksissä jossain kohtaa kehon kineettistä ketjua. Jäsenkorjauksen avulla näitä epäsymmetrisyyksiä voidaan poistaa ja auttaa kehoa toipumaan.

Kokonaisvaltaisuutensa vuoksi jäsenkorjaus on asiakasystävällinen hoitomuoto. Vaikka hoitoaika on pitkä, niin pitkä on myös hoidon vaikutusaika. Keho alkaa hoidon jälkeen hakea rentoutuessaan itse oikeaa tasapainotilaansa, eikä hoitoja tarvitse ottaa usean kerran sarjahoitoina tai viikoittain, vaan hoidon vaikutus on pitkäaikainen, usein viikkoja tai jopa kuukausia.

Vaivoja, joihin jäsenkorjauksella on mahdollisuus saada apua:

- Jalkojen pituuserot, jalkaterän ongelmat, polvivaivat, hamstring-ongelmat

- Si-nivelen epätasapaino- ja lukkotilat, piriformissyndrooma, lonkkakivut

- Iskias, noidannuoli, ristiluun ja lannerangan kiputilat, rintarangan jäykkyys

- Nikamien virheasennot ja lukkotilat, lapaluiden kireydet

- Kyynär- ja olkapääongelmat, eteen taipuneet olkapäät, rannekanavan ahtaus

- Niska- ja hartiavaivat, kaularangan lihasten jännitykset, päänsärky, tinnitus, huimaus

- Kehon epätasapainot, ryhtiongelmat


Hinta 90-105 min 75 €.