Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Well-being hoidot

Tibet-vartalohoito 75 min

  • Gerard´s Tibet -vartalohoito tuo tuulahduksia Himalajalta. Tämä ihana hoito on puhdistava, rentouttava, tasapainottava, lihasjännityksiä ja stressiä poistava vartalohoito. Hoito perustuu itämaisten munkkien käyttämään hoitorituaaliin rentouttaen niin mieltä kuin kehoakin. Tibet-vartalohoidossa käytetään Himalajan kiviä ja kuolleen meren suolaa sisältäviä pellavanyyttejä sekä lämmitettyä manteliöljyä. Suolan puhdistava vaikutus yhdessä Himalajan kivien kanssa parantaa lymfanestekiertoa, puhdistaa elimistöstä kuona-aineita ja tekee ihosta erityisen heleän. Ihastut varmasti hoitoon! Hoidon kesto on 75 min ja hinta 85 e.

Phyt´s luonnonmukainen vartaloa muokkaava hoito 75 min

Phyt´s luonnonmukainen laihdutushoito vartalolle (Soin Minceur Bio-Active). Vartaloa muokkaava laihdutushoito 100% luonnonmukaisilla tuotteilla. Mukana myös muokkaavaa bambuhierontaa. Bambuhieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja napakoittaa kudoksia. Tehokas kuona-aineita poistava ja rasva-aineenvaihduntaan vaikuttava vartalohoito. Kesto 75 min ja hinta 95 e.

Bambuhieronta 75 min

Bambukepeillä tehtävä hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa, edistää lymfakiertoa ja aktivoi verenkiertoa. Hyvä tuki selluliittihoidoille. Rentouttavan vaikutuksensa ansiosta hieronta poistaa stressiä sekä antaa yleisen hyvän olon tunteen.

Bambu on luonnon hienoin uudelleen mineralisoiva kasvi. Sen biouute, jota on hieronnassa käytettävässä Gerard´s bambuöljyssä, on hyvin pii rikas; suojelee ja vahvistaa immuunijärjestelmää, stimuloi kollageenisäikeiden synteesiä ja tasapainottaa aineenvaihduntaa.

Tämä hoito sopii erityisesti naisille, jotka kärsivät nesteen kertymisestä ja selluliitista, ja miehille, jotka kärsivät lihasvaivoista. Bambuhieronta sopii erityisesti urheilijoille, koska hieronta stimuloi hermosäikeitä, rentouttaa ja rauhoittaa.

Hoidon kesto on 75 min ja hinta 85 e.

Yrttinyyttihieronta 75 min

Yrttinyyttihieronta on rentouttavaa, stressiä ja kiirettä poistava hieronta. Se laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissa. Yrttinyyttihieronnalla on poikkeuksellisen voimakas vaikutus limbiseen järjestelmään. Hieronnassa käytetään intensiivisiä tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä. Ne lisäävät mielihyvän tunnetta.

Hoidon kesto on 75 min ja hinta 85 €.