WELL-BEING HOIDOT

TIBET- VARTALOHOITO

Gerard´s Tibet -vartalohoito tuo tuulahduksia Himalajalta. Tämä ihana hoito on puhdistava, rentouttava, tasapainottava, lihasjännityksiä ja stressiä poistava vartalohoito. Hoito perustuu itämaisten munkkien käyttämään hoitorituaaliin rentouttaen niin mieltä kuin kehoakin.

Tibet-vartalohoidossa käytetään Himalajan kiviä ja kuolleen meren suolaa sisältäviä pellavanyyttejä sekä lämmitettyä manteliöljyä. Suolan puhdistava vaikutus yhdessä Himalajan kivien kanssa parantaa lymfanestekiertoa, puhdistaa elimistöstä kuona-aineita ja tekee ihosta erityisen heleän. Ihastut varmasti hoitoon!

Tibet- vartalohoito 75min / 85€ (sis. alv 24%)

PHYT´S LUONNONMUKAINEN VARTALOA MUOKKAAVA HOITO

Phyt´s luonnonmukainen laihdutushoito vartalolle (Soin Minceur Bio-Active). Vartaloa muokkaava laihdutushoito 100% luonnonmukaisilla tuotteilla. Mukana myös muokkaavaa bambuhierontaa. Bambuhieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja napakoittaa kudoksia. Tehokas kuona-aineita poistava ja rasva-aineenvaihduntaan vaikuttava vartalohoito.


75min / 95€ (sis. alv 24%)

BAMBUHIERONTA

Bambukepeillä tehtävä hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa, edistää lymfakiertoa ja aktivoi verenkiertoa. Hyvä tuki selluliittihoidoille. Rentouttavan vaikutuksensa ansiosta hieronta poistaa stressiä sekä antaa yleisen hyvän olon tunteen.

Bambu on luonnon hienoin uudelleen mineralisoiva kasvi. Sen biouute, jota on hieronnassa käytettävässä Gerard´s bambuöljyssä, on hyvin pii rikas; suojelee ja vahvistaa immuunijärjestelmää, stimuloi kollageenisäikeiden synteesiä ja tasapainottaa aineenvaihduntaa.

Tämä hoito sopii erityisesti naisille, jotka kärsivät nesteen kertymisestä ja selluliitista, ja miehille, jotka kärsivät lihasvaivoista. Bambuhieronta sopii erityisesti urheilijoille, koska hieronta stimuloi hermosäikeitä, rentouttaa ja rauhoittaa.

Bambuhieronta 75min / 70€ (sis. alv 24%)

YRTTINYYTTIHIERONTA

Yrttinyyttihieronta on rentouttavaa, stressiä ja kiirettä poistava hieronta. Se laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissa. Yrttinyyttihieronnalla on poikkeuksellisen voimakas vaikutus limbiseen järjestelmään. Hieronnassa käytetään intensiivisiä tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä. Ne lisäävät mielihyvän tunnetta.

Yrttinyyttihieronta 75min / 85€