Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SPA hoidot

Detox-vartalohoito 90 min

Luonnosta inspiroitu, puhdistava ja virkistävä, myrkkyjäpoistava Detox Therapy –vartalohoito. Hoidossa on kaksi vaihetta. Ensimmäisessävaiheessa tehdään stimuloiva hieronta tähän hoitoon kehitetyllä detox –hierontaöljyllä. Stimuloiva hieronta edesauttaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.Ihon verenkierto paranee, ylimääräinen neste sekä kuona-aineet poistuvkehosta. Hoito kiinteyttää ja auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Toisessa vaiheessa tehdään rentouttava kevyt hieronta erityisellä hoitoa varten kehitetyllä vartalovoilla. Vartalovoi on oivallinen iholle, joka tarvitsee kiinteytystä ja kimmoisuutta. Vartalovoi imeytyy nopeasti, tehden ihosta samettisen pehmeän ja raikkaan tuoksuisen. Kollageeniproteiinit lisäävät ihon kimmoisuutta, silottavat ja kosteuttavat ihoa. Detox therapy –tuotteet eivät sisällä parabeeneja, PEC-yhdisteitä, SLS:ää, parafiinia, vaseliinia, silikonia, formaldehydejä taikka etanolamiineja. Tuotesarjan avainsanoja ovat luonnollisuus, terveellisyys, ihoystävällisyys ja luonnonläheisyys. Hoidon kesto 90 min ja hinta 80 e.

Anti-stress vartalohoito 90 min

Luonnosta inspiroitu, virkistävä ja stressiä poistava vartalohoito.Hoidon ensimmäisessä vaiheessa tehdään hierontaöljyllä stimuloiva hieronta, joka edesauttaa kehon ja mielenkin puhdistumista stressistä. Keho ja mieli rentoutuvat. Toisessa vaiheessa tehdään rentouttava hieronta erityisellä hoitoa varten kehitetyllä vartalovoilla. Vartalovoi imeytyy nopeasti, tuoden rentoutuneen ja raikkaan olon. Anti stress-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, PEC-yhdisteitä, SLS:ää, parafiinia, vaseliinia, silikonia, formaldehydejä taikka etanolamiineja. Tuotesarjan avainsanoja ovat luonnollisuus, terveellisyys, ihoystävällisyys ja luonnonläheisyys. Hoidon kesto 90 min ja hinta 80 e

Hiidenmaan savihoito 60 min

Vartalohoito tehdään Hiidenmaan hoitavalla savella, jotaon käytetty terveyttä edistävänä jo yli 200 vuotta. Hoidolla on syvältä hoitava vaikutus ja se on tarkoitettu varsinkin erilaisiin lihaskipuihin, ääreishermoston toiminnan elvyttämiseen, aineenvaihdunnan parantamiseen, iho-ongelmiin ja –sairauksiin (esim. psoriasis). Saviuutteessa olevat luonnolliset aktiiviaineet ja mineraalit edesauttavat ihon uusiutumista ja vähentävät sen ärsytystä. Voiteella on tulehduksen- ja kivunvastainen vaikutus ja se vähentää lihasjännitystä. Hoidon aikana voide imeytyy ihoon ja sitä ei tarvitse pestä pois. Hoidon kontraindikaatiot: Kuumesairaudet, kasvaimet, verisairaudet, sydämen-/verenkierron vajaatoiminta (2. ja 3 vaihe), munuaisvauriot, raskaus, verenpainetauti. Hoidon kesto 60 min ja hinta 70 e.

Laavakivihieronta 90 min

Itämaiseen oppiin perustuva kuumakivihieronta, jokatehdään luonnon muovaamilla laavakivillä. Kivet säteilevät lämpöä ja siirtävät positiivista energiaa hierottavaan. Hieronnan tarkoituksena on palauttaa kehoon elinvoimaa ja poistaa fyysisiä vaivojakin. Kivet vapauttavat ihmisen sisältä harmoniaa ja hyvänolontunnetta. Myös ihon kimmoisuus paranee. Väsymys ja stressi saavat kyytiä. Jännitykset ja huolet saavat lievitystä. Hoidon loppupuolella kehon chakrapisteisiin asetellaan erityiset chakrakivet noin 5 minuutiksi. Sielun lampuiksi tai auringon oviksi kutsutut chakrat mm. suojaavat ihmistä kielteisiltä ajatuksilta. Täydellinen hoito kehon, mielen ja sielun hyvinvointiin. Hoidon kesto 90 min ja hinta 95 e.