Vyöhyketerapia (refleksologia)

Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Hoito kohdistuu ensisijaisesti jalkateriin, sääriin, käsiin, korvalehtiin, kasvoihin ja päähän. Kyseessä on ikivanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Hoito tehdään käsin eli sormin ja vyöhykepuikoin stimuloidaan keholla olevia heijasteita. Refleksologia hoitaa ihmisen vaivoja käsitellen keholla sijaitsevia heijastepisteitä ja -ratoja. Ne muodostavat eräänlaisen pienoismallin ihmisestä.

Hoito sopii kaikille ihmisille. Myös eläimiä voidaan hoitaa refleksologialla. Ihminen itse on tässäkin avainasemassa. Parhaimmillaan vyöhyketerapeutti on paranemisen (terveyden) tukija ja avustaja.Hoito sopii erinomaisesti erilaisiin jännitystiloihin, aineenvaihduntaongelmiin, tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, kipu- ja särkytiloihin, lapsettomuuteen, tiettyihin verenpaineongelmiin, migreeniin, paniikkihäiriöihin, stressiin ja unettomuuteen. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, kehon toimintojen ja verenkierron aktivoituminen, vastustuskyvyn kohoaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kuona-aineiden poistuminen sekä kipu- ja särkytilojen lieventyminen.

Vyöhyketerapia (jalkaterät) 60min / 55€, 90 min / 70€ (sis. alv 24%)

Hoitoon voi yhdistää myös enkelienergia-, kvantti- tai reikihoidon 30 min. Hoitopaketin hinta on 90 min / 70 € (sis. alv 24%)

Hoitovalikoimasta löytyy myös stressi-/rentoutushoito vyöhyketerapian keinoin, 45min / 45 €