Lumikristallin blogi

Luottamusta ja sydämen kuuntelua

Sunnuntai 26.8.2018 - Katja

Hei Sinulle pitkästä aikaa! Olen ollut luovalla tauolla tämän blogi kirjoittamisen suhteen ja tietoisella sellaisella. Monta kertaa olen tosin miettinyt blogin kirjoittamista ja tarttunut jo kynäänkin taikka siis näppäimistöön, mutta aika ei vain ole ollut oikea kirjoittamiselle.

Viime kirjoittamisen jälkeen olen opetellut tuon otsikon mukaisesti luottamusta ja sydämen äänen kuuntelua. Tuo luottamus on ollut sitä, että olen oppinut ja opin koko ajan luottamaan sisäiseen ohjaukseeni. Kaikki tietohan on meissä itsessämme, mutta miten sitä onkin joskus helpompaa antaa toisten mielipiteiden ja toiveiden ohjata omaa elämää. Sen kyllä sitten tunteekin kun tekee oman sisäisen viisautensa vastaisesti. Sydämessä muljahtelee ikävästi taikka tuntuu kuin palleasta olisi otettu ilmat pihalle.

Miten tärkeää onkaan elää sitä omaa elämää ja toteuttaa omia unelmia. Tehdä kuten sydän sanoo. Silloin sitä on harmoniassa sisäisesti ja ulkoisesti ja sen kyllä huomaa silloin myös ulkopuolinen maailmakin. Sitä kyllä testataan, että miten vahvaksi sitä on tullut omassa voimassa elämisessään tai onko vielä jotain hiottavaa. Tällöin elämä vie hankaliin valintatilanteisiin, joissa pitää pohtia, että haluanko tehdä itselleni parhaan valinnan vaiko miellyttää muita.

Kiltin tytön syndrooma iskee joskus vieläkin toooosi tiukasti takin liepeisiin kiinni. Silloin pitää riisua se takki ja laittaa pesukoneeseen. Pesuohjelma kannattaa valita silloin siten, että siinä on täysteholinkous tai mielellään tupla sellainen. Silloin pesukoneen uumenista tulee esille hohtavan puhdas takki. Muutkin matkan varrella takkiin tarttuneet pölyt ja liat ovat näin tehden valuneet huuhteluveden mukana pois. Ja jos oikein hankalia tahroja on tarttunut takkiin, niin onneksi on keksitty tahranpoistoaineet. Rajuilla kemiallisilla aineilla ei ole kuitenkaan koskaan hyvä tehdä vastaiskuja tahroja taikka syndroomeja vastaan. Ruokasooda on lempeä, mutta kuitenkin luja keino niihin.

Taidankin tästä lähteä pyykkiä pesemään... Sitä ennen haluan sanoa Sinulle, että luota sydämesi ääneen.

240_F_104301472_pyVtIxV772wopi6o6smi4Ulqpe7lm8bS.jpg

5 kommenttia .