Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on yli 4000 vuotta vanha kiinalaista alkuperää oleva ääreishermoston tehokuntoutushoito, jossa autetaan kehoa ylläpitämään elintoimintojen luontaista tasapainoa. Ääreishermostoa manipuloimalla pyritään herättämään kehon oma puolustusmekanismi ja vapauttamaan keho kivuista sekä kroonisista vaivoista.

Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden hoitoa, jossa keho autetaan saamaan takaisin luonnollinen tasapaino ja sitä kautta tervehtymään. Kokonaisvaltaisessa hermoratahieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hoito on rauhallista ja lempeää ja siinä käsitellään pehmeästi sormenpäillä hieroen pää, yläraajat, alaraajat ja selkä. Hoidon jälkeen olo on rauhoittunut ja rentoutunut, usein jo hoidon aikana monet nukahtavat. Hoidon vaikutus saattaa olla aluksi oireita pahentava. Erityisesti kroonisissa sairauksissa voi käydä näin. Kehon puhdistuessa erityselimet (maksa, munuaiset, keuhko, iho) joutuvat kovan työtaakan alle. Seuraa paranemiskriisi. Hoitoa ei tulisi keskeyttää tällöin, sillä pahenevat oireet viestittävät vain kehon reagoinnista hoitoon ja tilanne muuttuu parempaan kunhan jaksaa muutaman hoitokerran.

Hermoratahierontaa suositellaan otettavaksi sarjahoitona, aluksi viisi kertaa noin viikon välein ja jatkossa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hermoratahieronta ei ole "pikahoito" vaan se vaatii myös hoidettavalta pitkäjänteisyyttä. Hoidon tulokset ovat yleensä pysyviä.

Hoidosta on monenlaista apua kuten helpotusta yleiseen lihaskireyteen, jännitykseen, unettomuuteen, yleisiin nivelkipuihin, migreeniin, päänsärkyihin, huimaukseen, ylä- ja alaraajojen säteilykipuihin ja puutumisiin, fibromyalgiaan, reumaattisiin oireisiin, astmaan, raajojen "kylmäämiseen", allergioihin, neurologisiin sairauksiin. Hermoratahieronta on myös hyvä nesteenpoistaja ja kehon kokonaisvaltainen puhdistaja. Se auttaa ravinteiden imeytymisessä ja hormonitoimintojen tasapainottamisessa.

Hermoratahieronta on mitä parhain hoito kehon erilaisissa häiriötiloissa ja terveyden hoitokeinona yksi kokonaisvaltaisimmista hoitomuodoista, joka sopii lähes kaikille, myös lapsille. Poikkeuksena raskaana olevat ja äskettäin leikkauksessa olleet (varoaika n. 4-8 viikkoa).

Hoitoon kannattaa varata aikaa parisen tuntia. Olen valmistunut mestarihermoratahierojaksi maaliskuussa -17 ja teen hermoratahierontaa hintaan 75 €/n. 120 min (sis. alv 24%).

Kysy myös 3 tai 5 kerran sarjakorttia. Saat hoidot sarjakortilla edullisempaan hintaan ja voit maksaa osissa. Silloin alennus annetaan viimeisen hoidon yhteydessä.