Tapahtumakalenteri

Katjan 16 chakran äänimaljarentoutusTorstai  8.9.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 8.9.2022 klo 18.00-19.00

Tässä äänimaljarentoutuksessa käymme läpi 16 chakraa. Chakrat puhdistuvat ja tasapainottuvat äänimaljojen soinneissa ja väreilyissä. Mieli, keho ja sielu harmonisoituvat.

Äänimaljarentoutus on syvärentouttavaa ja kokonaisvaltaista. Sinun on lupa vain olla ja ottaa vastaan.

Paikan päältä löytyy alustoja, tyynyjä ja peittoja, mutta voit ottaa mukaan myös omasi sekä vesipullon. Tila on rajallinen, joten ilmoittautuminen etukäteen 7.9.22 mennessä.  Osallistumismaksu on 15 €/henkilö. HUOM! Jos ilmoitat useamman osallistujan, niin teethän jokaisesta oman ilmoittautumisen. 

-Katja

Seitsemästoista: Lady Amethyst ja taianomainen seitsemäs sädeLauantai  10.9.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku
Lady Amethyst on arkkienkeli Zadkielin kaksoisliekki. Hän on yksi Violettiliekin ylläpitäjistä ja toimii seitsemännen säteen energian kanssa. Lady Amethyst auttaa meitä nostamaan värähtelymme korkeammalle, avaamaan selväaistejamme ja yhdistymään sielunpolkumme lahjoihin.
Seitsemäs säde on yksi Alkulähteen valosäteistä. Se on ollut jo jonkin aikaa planeetan vallitsevin säde, ja sen voima vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen. Violetti muuntumisen ja vapauden säde yhdistää taivaan ja maan ja tuo henkisyyden osaksi jokapäiväistä elämää. Seitsemäs säde on myös ylipappien ja -papittarien, taianomaisuuden, alkemian, valkoisen magian, rituaalien ja sielutähtemme säde, jonka energiaa ja voimaa voimme käyttää monin tavoin.
Tällä kurssilla lady Amethyst auttaa ymmärtämään taianomaista seitsemännen säteen voimaa ja ottamaan sen vahvemmin elämään.
Työskentelemme kristallien, monien mestareiden ja valon enkeleiden kanssa, ja myös yksisarviset ja lohikäärmeet ovat kanssamme.
Teemme kurssilla harjoituksia ja visualisaatioita, jotka avaavat kolmatta silmää ja vahvistavat kaikkia selväaisteja ja intuitiota. Olemme yhteydessä menneisiin elämiin ja kultaisiin aikoihin, ja rakkaat, ehkä hyvinkin tutut ylipapit ja -papittaret työskentelevät kanssamme edistäen uutta kultaista aikaa henkilökohtaisella ja planetaarisella tasolla.
Seitsemästoista; Sielunpolulla edistyminen yksisarvisten kanssaSunnuntai  11.9.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku
Yksisarviset ovat puhtainta valoa ja rajatonta rakkautta. Ne toimivat hyvin korkeissa värähtelyissä, säteilevät taianomaisuutta, rakkautta ja armoa ja auttavat meitä valaistumaan.
Yksisarviset ja muut valonauttajat auttavat meitä ymmärtämään omaa jumalallista potentiaaliamme ja avautumaan sen toteutumiselle elämässämme. Teemme syvällistä puhdistusta, joka muuttaa tätä inkarnaatiota ja kaikkia sen jälkeen, ja otamme käyttöön odottaneita lahjojamme ja taitojamme.
Yksisarviset opettavat meitä myös luomaan tietoisesti ja vetämään puoleemme rakkautta, valoa ja elämän hyviä asioita. Saamme myös chakramme ja valokehomme uudelle tasolle, ja se vaikuttaa koko olemukseemme, mikä taas heijastuu elämään ympärillämme.
Tämä kurssi muuttaa elämääsi, jos niin haluat. Työskentely yksisarvisten ja sielun energian kanssa muuttaa käsitystäsi itsestäsi ja siitä, miksi olet tällä planeetalla. Ymmärrät paremmin mennyttä elämääsi, valintojasi ja polkua, jota olet kulkenut tähän asti, ja voit halutessasi muuttaa sitä, mikä voisi olla toisin. Saat myös kirjalliset ohjeet ja harjoituksia, joiden avulla voit jatkaa työskentelyä yksisarvisten ja sielusi kanssa kurssin jälkeenkin.
Kussin hinta on 88 e, sis. alvn, kahvin/teen ja kirjalliset ohjeet jatkotyöskentelyyn kurssin jälkeen.
Annikki ja Pertti Kilpelän ryhmämeediotilaisuusTorstai  15.9.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 15.9.2022 klo 18.00-20.00

Meedio työskentelee henkimaailman Valossa ja Rakkaudessa, tuoden viestejä sekä lohdutusta ja uskoa läheisensä menettäneille.

Meedio auttaa ihmistä eteenpäin elämässä niin arkielämän valinnoissa kuin henkisessä kasvussa.

Meedio auttaa ihmistä itse oivaltamaan ja ymmärtämään elämän lahjana, löytämään elämään onnellisuuden ja käyttämään voimavaraansa kehittymiseen henkisenä olentona.

Tässä tilaisuudessa Pertti piirtää henkimaailmasta viestin tuojan kuvan ja Annikki välittää sanoman. Illan hinta on 25 €/henkilö. Maksu etukäteen. Maksutiedot saat Annikilta ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset suoraan Annikki Kilpelälle puh. 040-5530851 taikka Annikin kotisivujen kautta: https://www.annikkikilpela.com/.

Jos olet kiinnostunut Annikin yksityisistunnosta, niin Annikki ottaa vastaan Lumikristallin tiloissa sopimuksen mukaan. Ota yhteys myös tässä tapauksessa suoraan Annikkiin.

Jaana-Sofian äänimaljarentoutusLauantai  24.9.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

La 24.9.22 klo 16.00- 17.00

Äänimaljat ovat tiibetiläisiä hoitavia soittimia jotka puhdistavat energiakehoa ja auttavat syvän rentoutumistilan saavuttamisessa.

Tunnin aikana Jaana-Sofia soittaa sinulle erilaisia äänimaljoja ja muita soittimia, jotta voit rentoutua ja nauttia hetkestä tekemättä mitään.

Tunnin hinta on 15€.  Maksutapana käteinen taikka kortti.