Tapahtumakalenteri

Hoitopäivä LumikristallissaLauantai  3.12.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

LA 3.12.2022 klo 12.00-16.00

Tervetuloa rentoutumaan hetkeksi! Lumikristallissa on tarjolla paljon erilaisia hoitoja ja hoitajia. Varaathan käteistä mukaan. Osalla hoitajista löytyy myös korttikone ja mobilepay.

Anne Vaikko tulee pitkästä aikaa Turkuun tekemään tulkintoja. Pikatulkinta n.10-15 min 15€ tai numerot mitä kertovat syntymäpäivä numeroista n.-5min 5€ aikavaraus kyselyt/varaukset etukäteen tekstiviestillä 0469080509 tai sähköp. nauruloitsu@gmail.com

SinunPisteen Hannan ja Jaanan Universumin Timanttisin energiahoito
yhdelle tai kahdelle. Energiavajaus voi ilmetä kehossasi erilaisina kipuina ja perustoimintojen epätasapainona, jatkuvana väsymyksenä, sairasteluina tai voit tuntea mielialasi usein alakuloiseksi. Energiahoidolla tukokset pystytään poistamaan ja tukemaan tasapainoista ja onnellista elämää. Energiahoito tehdään kahden hoitajan voimin, jolloin hoidon teho on mittaamaton. Voit tulla nauttimaan hoidosta yksin tai yhdessä ystävän kanssa.
Hoidon kesto 20 minuuttia, hinta 40€.
Onnenkiteen Mari tekee tapahtumassa niska-hartia hierontoja ja reikihoitoja  20 min/20 €. Maksu kortilla taikka käteisellä. Voin tehdä pitempiäkin hoitoja jos varaat etukäteen ajan sähköpostilla onnenkide@gmail.com 30min.=30€ 45min =40€ 60 min=50€ hieronta. Reikillä sama hinta.bOlet lämpimästi tervetullut hoitoihini. ❤ www.onnenkide.fi

Helmenloisteen Annukka tulee tekemään, ihoa virkistävän ja mineralisoivan kasvohoidon. Hoito sisältää

  • Ihon puhdistuksen mineraalisuolalla (MeineBase) ja vesiliukoisella puhdistusaineella Cleansing Care
  • E-vitamiini hierotaan ihoon, joka vähentää ihon kuivuutta ja auttaa sitä säilyttämään oman luonnollisen kosteutensa
  • Silmänympärysvoide, Eye Care
  • Viimeistelynä, ultraohut värillinen hoitovoide, Tinted Care
  • Tulethan meikittömänä tai mahdollisimman vähän ehostettuna. Kasvohoidossa käytetään laadukaita Eila Hellgren hoitotuotteita ja Peter Jentschuran mineraalisuolaa. Halutessasi voit ostaa E-vitamiini ampullin 3 ml tarjous hintaan 6 €/kpl (norm.yksittäin ostettuna 7€/kpl). Hoidon hinta on 20 €. Varaa aika hoidolle etukäteen, niin saat mahdollisimman hyvän ajankohdan itsellesi.Ajan voit varata annukka@helmenloiste.fi tai 045-670 6555 viestillä tai soittamalla (en vastaa puhelimeen hoitojen aikana)

Nina Valli tulee tekemään laserhoitoja ja käsihierontoja tai niska/hartia hierontoja. 15 min. 15€ Sisältää:  Laserhoito 5min 5€ 10min 10€ Aikavaraus kyselyt sekä varaukset tekstiviestillä 0405813318 Nina Valli. 

Heini tekee tapahtumassa tiibetiläistä energiahoitoa.
Hoidon kesto Lumikristallin hoitopäivänä on 20 min - 20 euroa (käteisenä).
Tiibetiläinen energiahoito on tuhansia vuosia vanha luostareissa kehitetty energiahoitotekniikka, joka auttaa tasapainottamaan eetterikehoa ja tuomaan sen ominaisuudet tasapainoon. Hoito aloittaa prosessin, joka harmonisoi tunne- ja ajatusmaailmaa ja auttaa näin kehoa toipumaan ja uudistamaan itseään. Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana, uudistavana ja kehoa hoitavana. Se on äärimmäisen hyvä hoito stressin lievittämiseen, hermoston rauhoittamiseen, kiputilojen rauhoittamiseen sekä se lisää elinvoimaa.Hoitaja välittää hoidettavaan aineetonta, korkeavärähteistä energiaa käsiensä kautta. Energia ei ole hoitajan omaa. Hoidettava makaa vaatteet päällä hoitopöydällä.

 

 
Joulun enkelitKeskiviikko  7.12.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

Ke 7.12.22 klo 18.30-20.30

Tässä joulun enkelit -illassa rauhoitumme joulutouhujen keskellä. Rauhaa, iloa ja valoa erilaisten visualisaatioiden ja harjoitusten muodossa. Kuiskasivatpa enkelit myös korvaani, että jokin pieni enkelilahjakin odottaa iltaan tulijoita.

Ilmoittautuminen etukäteen 5.12.2022 mennessä.  Ilmoitathan mahdollisesta esteestä ajoissa. Illan hinta on 15 €.

Tervetuloa!

-Katja

Jaana-Sofian äänimaljarentoutusTorstai  29.12.2022 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 29.12.22 klo 18.00-19.00

Äänimaljat ovat tiibetiläisiä hoitavia soittimia jotka puhdistavat energiakehoa ja auttavat syvän rentoutumistilan saavuttamisessa.

Tunnin aikana Jaana-Sofia soittaa sinulle erilaisia äänimaljoja ja muita soittimia, jotta voit rentoutua ja nauttia hetkestä tekemättä mitään.

Tunnin hinta on 15€.  Maksutapana käteinen taikka kortti.