Tapahtumakalenteri

ÄänimaljarentoutusLauantai  4.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

LA 4.5.2024 klo 16.00-17.00

Rentoutusta keholle, mielelle ja sielulle. Äänimaljarentoutuksessa saat vain olla, rentoutua ja ottaa vastaan maljojen soinnut ja värähtelyt.

Paikan päältä löytyy alustoja, tyynyjä ja peittoja, mutta voit ottaa mukaan myös omasi sekä vesipullon. Tila on rajallinen, joten ilmoittautuminen etukäteen 3.5.24 mennessä. Osallistumismaksu on 20 €/henkilö. 

Tervetuloa!

-Katja

Numerologia-iltaKeskiviikko  8.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

Ke 8.5.24 klo 18.00-20.00

Numerot ovat energiaa, symboleja energiasta. Jokaisella numerolla on oma yksilöllinen värähtelynsä, joka vaikuttaa meihin, kun olemme siihen yhteydessä. Tässä illassa tutustumme numerologiaan, joka oli käytössä jo Kultaisella Atlantiksella. Tutustumme oman elämämme numeroihin, laskemme mm. jokaisen oman elämänpolun numeron ja yhdistymme sen energiaan. Tutustumme eri numeroiden värähtelyyn, mestarinumeroihin, digitaalisiin ja toistuviin numeroihin.

Ilmoittautuminen 7.5.24 mennessä. Ilmoitathan mahdollisesta esteestä ajoissa. Illan hinta on 20 €.


Tervetuloa!

-Katja

Lemmikanavointi ja -energiahoitaminen - kurssi Torstai  9.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 9.5.2024 klo 10-15

Oletko kiinnostunut eläinten kanavoinnista, mutta et tiedä miten tuota taitoa kehittäisi? Tai oletko jo opiskellut asiaa, mutta harjoittelu on jäänyt vähemmälle? Kurssipäivänä teemme harjoituksia eläinten energioiden lukuun. Teemme eläinten terveysskannauksia, vastaanotamme viestejä ja mahdollisia menneitä elämiä.

Ota mukaasi pari valokuvaa omista taikka läheistesi lemmikeistä (heidän luvallaan). Saat mukaasi nämä päivän aikana tehdyt kanavoinnit. Jos sinulla ei ole lemmikkikuvaa mukaan otettavaksi, niin voit silti tulla mukaan harjoittelemaan. Tuon mukanani omia lemmikkikuviani.

Tutustumme myös eläinten hoitamiseen/hyvinvoinnin tukemiseen mm. kristallien ja kivien avulla. Opit mitä asioita tulee huomioida kun energiahoidon kohteena on eläin. Käymme läpi eri eläinlajien hoitamista kristalleilla ja eläinten chakrajärjestelmää. Opit myös sen, että mitkä kivet ovat eläimille hyödyllisiä ja mitkä kivet puolestaan haitallisia/myrkyllisiä. Käymme läpi erilaisia hoitovaihtoehtoja kivillä/kristalleilla. Opettelemme energia asioita pitkälti erilaisten piirrosten avulla "kuivaharjoitteluna" ja näitä oppeja voit sitten hyödyntää elävässä elämässä.

Ota mukaasi myös muistiinpanovälineet ja vesipullo. Sitovat lmoittautumiset 7.5.24. mennessä osoitteeseen katja(at)lumikristalli.fi. Kurssin hinta on 95 e (sis. alv 24%) ja sen voi maksaa paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Tervetuloa!

-Katja

UnisiepparikurssiTorstai  9.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

TO 9.5.2024 klo 16.00-19.00

Tule tekemään itsellesi oma unisieppari.

Unisieppari on vanha intiaanien perinne-esine. Tarinan mukaan Hämähäkki-isoäiti,
loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista.

Isoäiti meni Pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan. Kotkalta isoäiti sai muutaman voimallisen sulan.

Hämähäkki-isoäiti taivutti oksat ympyröiksi yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä.
Sitten hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet.

Aurinko-isoisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet -
jäljelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat Kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan.

Teemme jokainen omanlaisemme, nykyaikaisen  version tästä perinteisestä unisiepparista. Kurssille mahtuu viisi (5) osallistujaa. Ilmoittautuminen etukäteen 7.5.24 mennessä. Kurssin hinta  on 75 €  sisältäen kaikki materiaalit yhteen unisieppariin. HUOM!  Ilmoittautumisen yhteydessä laita toiveesi oman unisiepparin väristä.


-Katja

Menneet elämät -iltaKeskiviikko  15.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

KE 15.5.24 klo 18.00-20.00

Regressiomatka on itse koettava mielikuvamatka omaan menneeseen elämään. Ihmisen oman alitajunnan kautta välittyy tietoa omasta menneestä elämästä. Voit saada korkeampaa ohjausta nykyiseen tilanteeseesi, vapautua haitallisista ajatusmalleista, matkata lapsuuteesi selvittämään asioita ja antamaan anteeksi taikka matkata menneisiin elämiin selvittämään kuka olit ja missä elit tuossa elämässä.

Menneet elämät - illassa teemme kaksi regressiomatkaa turvallisesti ja lempeästi. Teet matkan omien mielikuviesi johdattelemana.


Ilmoittautuminen etukäteen 14.5.24 mennessä.  Ilmoitathan mahdollisesta esteestä ajoissa. Illan hinta on 20€.


-Katja

KULTAINEN SPIRAALIHOITO - koulutusLauantai  25.5.2024 - Sunnuntai 26.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

La 25.5.24 klo 10-17 ja 26.5. klo 10-16

Lumikristallin oma energiahoito: Kultainen spiraalihoito™! Hoidossa hoitavat spiraalit tulevat Korkeimmasta Valosta ja Rakkaudesta hoitamaan ja auttamaan oman sisäisen parantajan aktivoimisessa. Hoidossa on mukana Korkeimman Valon ja Rakkauden auttajia.

Olen valmistunut Ulla Niskasen Paluu temppeleihin -koulutuksesta, jossa olen tämän uusvanhan hoidon kaivanut ja tuonut Kultaisen Atlantiksen ajoilta. Olen silloin käyttänyt näitä kultaisia spiraaleja. Hoitoa voidaan tehdä sekä lähi- että kaukohoitona.

 

Koulutuksessa käymme läpi mm. Kultaista Atlantiksen aikaa, pyhää geometriaa ja energiatyöskentelyyn liittyviä asioita. Sinut yhdistetään Kultaisten spiraalien energiaan ja koulutuksen jälkeen pystyt tekemään sekä lähi- että kaukohoitoja.  Koulutuksen hinta on 333 e (sis. alv 24%). Koulutuksen saat ostettua ja maksettua verkkokaupan kautta: https://kauppa.lumikristalli.fi/tuote/26157518

Lauantaina 25.5. aloitamme klo 10.00 ja lopettelemme kurssin klo 17 mennessä. Sunnuntaina 26.5. aloitamme kurssin klo 10.00 ja lopettelemme viimeistään klo 16.00 mennessä.  Pidämme lauantaina ja sunnuntaina päivällä noin tunnin mittaisen ruokatauon, jolloin ehtii syödä eväitä tai käydä jossakin lähistöllä syömässä. Tilassa on jääkaappi ja mikro.

Päivitystä energioista huolehtimiseen -iltaKeskiviikko  29.5.2024 - Lumikristalli, Rätiälänkatu 5, 20810 Turku

Ke 29.5.24 klo 18.00-20.00

Energiat nousevat ja muuttuvat ja on entistä tärkeämpää huolehtia niistä. On tärkeää, että tarkistamme maadoitus- ja suojaustapojamme aika ajoin. Kahdentoista chakran tasapainoisuus, maadoittuminen, oma korkea värähtely ja uudet, korkeammat suojaustavat pitävät huolen siitä, että valomme pysyy vakaana. Tämä ilta on tarkoitettu sinulle, joka koet, että vanhat suojaukset, maadoittumiset, chakraharjoittelut eivät välttämättä enää toimi.

Tila on rajallinen, joten ilmoittautuminen etukäteen 28.5. mennessä.  Ilmoitathan mahdollisesta esteestä ajoissa. Illan hinta on 20 €.

Tervetuloa!

-Katja