REGRESSIOTERAPIA ELI MENNEET ELÄMÄT- TERAPIA

Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka omaan menneeseen elämään. Ihmisen oman alitajunnan kautta välittyy tietoa omasta menneestä elämästä. Regressioterapiassa hoitaja ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen ja opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana turvallisesti.

Regressioterapia voi auttaa monessa asiassa. Voit saada korkeampaa ohjausta nykyiseen tilanteeseesi, vapautua haitallisista ajatusmalleista, matkata lapsuuteesi selvittämään asioita ja antamaan anteeksi taikka matkata menneisiin elämiin selvittämään kuka olit ja missä elit tuossa elämässä.

Regressioterapia onnistuu parhaiten kun olet rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy lisää!

Regressioterapia 75-90min / 70€

SIELUNSUUNNITELMA - REGRESSIOMATKA

Tässä regressiomatkassa teet oman mielikuvamatkasi aikaan ennen tähän elämään syntymistä. Saat tietoa elämääsi ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Sielunsuunnitelma-regressio voi auttaa sinua katsomaan uudella tavalla elämäsi haasteita ja vastoinkäymisiä. Se voi tuoda myös ymmärrystä siihen, että miksi haluat tehdä äkillisiäkin ja syvälle käyviä muutoksia elämässäsi. Myös esimerkiksi erilaiset mieltymykset tai kielteiset tunteet tuntemattomia ihmisiä kohtaan voivat saada selityksen tällä matkalla.

Koet tämän matkan itse, mutta paikalla ovat myös korkeampi minäsi, pääopas ja muita oppaita. Vastauksia etsitään mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitä maita sinulle on tarjottu ennen syntymää? Miksi teet valintasi niin kuin teet? Millaisia vaihtoehtoisia vanhempia sinulle tarjotaan ja mistä maasta? Käyt myös keskustelun valitsemasi isän ja äidin kanssa. Tulevat partnerit ja lapset käydään myös läpi tai vaihtoehtoisesti se, että miksi et valitse näitä elämääsi. Mikä on tämän elämän tehtäväsi ja tarkoitus?

Sielunsuunnitelma -regressio onnistuu parhaiten kun olet rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän hoitoon ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy lisää! makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen.

Sielunsuunnitelma- regressio 75-90min / 70€ (sis. alv 24%)