Lumikristallin blogi

Viestejä enkeleiltä

Keskiviikko 16.7.2014 klo 22.22 - Katja


Tänään mietin syntyjä syviä. Itse asiassa mietin jo eilen... noh oikeastaan jo viime viikonloppuna. Usein tällaisina hetkinä hyppään pyörän selkään näin kesällä ja poljen vimmatusti pitkin Vantaan pyöräteitä. Niin tänäänkin. Lähdin hiukset hulmuten ja tuuli korvissa humisten polkemaan. Olin pyytänyt jotain merkkiä enkeleiltä tähän hetkeen. Jonkun tönäisyn taikka viuhahduksen jossain. Viestiä siitä, että mihin minun pitäisi elämässäni polkea. Miten osaisin polkea sinne minne minun pitääkin polkea. Välillä pitäisi tietysti pumpata ilmaa pyöränkumeihin ja voidella laakerit, mutta sen jälkeen matka taas jatkuisi.

Siinä se sitten nököttikin se merkki. Keskellä pyörätietä. Silmäni pyöristyivät kun hoksasin, että sehän on valkoinen höyhen! Yksi kaikkein selkeimmistä merkeistä ja viesteistä, joita enkelit meille jättävät. Otin höyhenen hellästi käteeni ja laitoin sen taskuuni. Onnenkyyneleet silmissä poljin eteenpäin. Olin oikealla pyörätiellä.

valkoinen_hoyhen2.jpg

Mietin samalla siinä polkiessani, että olihan minulle aiemminkin annettu näitä merkkejä. Viime syksynä olin valintojen äärellä. Olo oli vähän sama kuin sillä kissalla tv-mainoksessa, joka tutkaili miljoonia kissanruokapurkkeja... "valintoja, valintoja, valintoja..."  Opiskelu oli se yksi asia, jota syksyllä mietin. Myös se, että saisin tehtyä rauhan menneisyyteni kanssa. Painajaismaisia muistikuvia ei enää olisi menneisyydestä ja täyttyisin ilolla, onnellisuudella ja valolla.

Viime syksyn sateisina syyspäivinä sainkin monia viestejä. Muutamana aamuna kun lähdin aikaisin aamulla töihin, niin ulko-oven vieressä, aina samalle paikalle, oli jätetty minulle kauniita sydämiä viestimään, että oikealla polulla olet Katja. Parista sydämestä nappasin kuvankin.

sydan_asfaltilla.jpg

Kun kohtaa maailman avoimin mielin ja silmin, kohottaen katseensa taivaalle, niin siellä saattaa nähdä itse Arkkienkeli Metatronin liihottelevan taivaalla tuoden omia viestejään. Näin kävi minulle eräänä päivänä.

metatron.jpg

Taikka kun miettii sitä, että mitkä olisivat ne Lumikristallin hoitojen henkiset värit jos joku kysyisi niitä. Silloin kannattaa kurkata auton lattialle ja todeta, että nehän ovat violetti ja vaaleanpunainen. Kuten sen sulan värit, joka auton lattialla odotti poimijaansa. 

hoyhen_kirjava.jpg

Meille viestitään koko ajan. Pidetään silmät siis auki ihanassa Suomen kesässä. 


Kommentit

16.7.2014 23.29  Hannele

Iihana kirjoitus. Kiitos Yhtä kaunis kuin nuo höyhenet jotka leijailevat polulle noukittavaksi tuomaan viestiä.

16.7.2014 23.34  Hannele

Tarina on jälleen kerran kaunis, kuin höyhen joka odottaa, että joku huomaa.sen ja noukkii ylös

17.7.2014 9.41  Sari

Kaunis kirjoitus <3 ja aivan ihana tuo kuva tuosta sydän-jäljestä. - ja nuo höyhenet. Voi kun osaisin löytää ja tulkita viestejä, pientä epävarmuutta kun on nyt tällä taipaleellani :) Mutta nämä sinun ihastuttavat kirjoituksesi tuovat toivoa, kiitos Katja

17.7.2014 10.01  Hilja

Ihana tarina! Merkkejä, niinpä... Itse olin vaeltamassa erämaissa ja siellä minulle tuli vastaan lukuisa määrä sydänkiviä - suuria ja pieniä <3 <3 <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini